Лондон като място за срещи на хора от всеки световен

...
Лондон като място за срещи на хора от всеки световен
Коментари Харесай

Менделсон: Актрисата от „Белези“ Ирина Атанасова за брака си с ямаеца Стивън

Лондон като място за срещи на хора от всеки международен ъгъл и място за лумване на обич сред разнообразни култури. Една духовна обич с ямболско–ямайски корени, която към този момент пет години оставя красиви белези върху актрисата Ирина Атанасова и артистът Стивън Лорънс, доказвайки, че едно наново превръщане може и да е за цялостен живот.

Двамата се срещат до момента в който са на събитие на жена, наречена Амма – нравствен гуру.



" Да, неизмеримо място е да забележиш някого, само че аз имах куража да се доверя на тази вътрешен глас и отидох да погледам сякаш още малко, а в реалност го изчаквах да пристигна “, спомня си Ирина.

Когато Ирина научава, че е утвърдена за роля в сериала „ Белези “, тя оповестява на брачна половинка си, че би трябвало да се върне в България, а той ѝ дава отговор, че ще пристигна дружно с нея.

„ Харесва ми несъгласието посред ни, другата просвета “, споделя Ирина. „ Ние сме като сол и пипер във всичко - единствено фактът, че сме мъж и жена са две обособени вселени, по-късно културата Ангиля, България и неговите ямайски корени. Може би съм точно привлечена от този контрастност посред ни, тази екзотичност. “



Има и неща, по които си наподобяват, като да вземем за пример пристрастеността им към Йогата. Според Стивън Ирина е по-добра от него в това връзки. Тя изяснява това с благотворното въздействие, което е имала йогата в сложни моменти от живота ѝ.

„ Йогата ми избави живота, тъй като когато си бежанец в друга страна, аз съм в Англия от към 19 години, преминаваш през какво ли не – документи, работа. Не можех да дремя същински, имах непрекъснати терзания. “

В началото на живота си в Англия Ирина стартира работа като чистачка, само че с цел да има сили да чисти, би трябвало да спи, а това се оказва мъчно. Йогата ѝ оказва помощ да се успокои и да се наспи нощем.

„ Започнах с йогата преди да срещна Ирина “, описа и Стивън. „ Тогава бях малко по–дебел, желаех да намеря някакъв тип заземяване, утешение. След това се замислих, че в случай че срещна сътрудник, който се занимава с йога ще е супер, в случай че пък този някой преподава йогата става даром за мен. “



За негов шанс среща този човек в лицето на Ирина. Сега двамата имат наследник, наименуван Сторми.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР