Лондон. Докато в България краят на декември е по-топъл от

...
Лондон. Докато в България краят на декември е по-топъл от
Коментари Харесай

Снегът предизвика хаос във Великобритания

Лондон. Докато в България краят на декември е по-топъл от нормалното, не такава е обстановката във Англия, където снегът провокира безпорядък.
Снежните стихии, които връхлетяха Обединеното кралство в нощта против сряда, оставиха без електричество 24 хиляди семейства и доведоха до затваряне на редица пътища и автомагистрали.
Тежка злополука на камион, породена от усложнената зимна конюнктура, стана причина за блокирането на автомагистрала М1 във всички платна. В резултат се образува километрова опашка от коли. Полицията предложи на водачите да търсят различни направления за напредване, до момента в който платната бъдат разчистени.
„ Всички налични запаси са ориентирани да оказват помощ на блокираните транспортни средства “, оповестява английското Министерство на вътрешните работи. От там посъветваха хората в колите „ да останат в тях “ и че вършат всичко, с цел да разчисти пътищата и да освободят трафика.
Забавяния има на летищата в Бристол, Единбург и Бирмингам. Авиокомпания „ Райънеър “ е отменила повече от 30 полета на лондонското летище „ Станстед “.
Властите са издали „ жълто “ предизвестие за замръзване в Шотландия, Северна Ирландия и Североизточна Англия, както и за сняг в Уелс и в елементи на Англия.
На 14 места във Англия е оповестена заплаха от наводнения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР