Лондон. Британската кралица Елизабет Втора заяви, че основна цел за

...
Лондон. Британската кралица Елизабет Втора заяви, че основна цел за
Коментари Харесай

Британската кралица Елизабет Втора: За правителството на Великобритания е приоритет постигането на най-доброто възможно споразумение за Брекзит

Лондон. Британската кралица Елизабет Втора съобщи, че съществена цел за държавното управление на министър-председателя Тереза Мей ще е постигането на най-хубавото допустимо съглашение за Брекзит и че то би трябвало да следва като цел спечелването на най-широкия консенсус в обществото във връзка с изискванията за напускането на Европейски Съюз, съобщи Reuters.
По време на тирада пред Народното събрание кралицата съобщи, че държавно управление би трябвало да одобри „ Великия законопроект за отменянето “, който да трансформира настоящите закони, наложени от Европейски Съюз в английски и да се изградят нови политики по отношение на миграцията, интернационалните наказания, нуклеарното оръжие, земеделието и рибарството.
„ Приоритет за моето държавно управление е да реализира най-хубавото допустимо съглашение, до момента в който страната напуща Европейския съюз “, съобщи кралицата пред депутатите. „ Министрите ми би трябвало да работят с Народното събрание, със съответната администрация, с бизнеса и с другите, с цел да изградят най-широкия вероятен консенсус за бъдещето на страната отвън Съюза “, добави кралицата.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР