Лондон. Аржентински командоси са планирали провеждането на тайна операция за

...
Лондон. Аржентински командоси са планирали провеждането на тайна операция за
Коментари Харесай

The Daily and Sunday Express: Аржентински командоси са планирали тайна операция за предизвикване на хаос на Фолкландските острови

Лондон. Аржентински командоси са възнамерявали провеждането на загадка интервенция за предизвикателство на на безпорядък Фолкландските острови, оповестява английският вестник The Daily and Sunday Express.
Мисията, която е трябвало да бъде извършена през месец септември, е предвиждала 14 командоси да обхванат в английската задморска територия и да повдигнат националния байрак на Аржентина. Действията им е трябвало да бъдат снимани от професионален фотограф. След това фрагментите е трябвало да бъдат публикувани в медиите – ход, ориентиран към смущение на Англия и унижавание на държавното управление в Буенос Айрес.
Държавният глава на латиноамериканската страна Маурисио Макри е осведомен за скрито подготвяната интервенция. „ Президентът бе ужасяващ и разпореди следствие “, съобщи източник на изданието.
Министерството на външните работи на Англия също е в течение на подготвяната интервенция. Източници потвърдиха, че Кралски военновъздушни сили са сложени в непрекъсната подготвеност, с цел да пресечат всеки възможен опит за нелегално навлизане на Фолкландските острови.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР