Локомотив (София) гостува днес на Септември на Васил Левски с

...
Локомотив (София) гостува днес на Септември на Васил Левски с
Коментари Харесай

Генчев: Още ме е яд за изпуснатата победа срещу ЦСКА

Локомотив (София) гостува през днешния ден на Септември на " Васил Левски " с упоритостта да запише втора поредна победа в шампионата. В предходния кръг " червено-черните " биха за сефте през акцията - 2:0 над Ботев (Пд).

През целия минал сезон " железничарите " не завоюваха при аудиенция в елита. Трябва да се върнем до 31 май 2015-а, с цел да открием последния триумф на Локо като посетител в А група - 2:0 над канарчетата в Коматево. Станислав Генчев дефинира днешния противник като твърд и неуместен.

" След победа е добре. Трябваше да имаме още две точки повече от мача с ЦСКА, само че ни вкараха в края. Срещу Берое отново изгубихме актив, само че там те ни поведоха и не изравнихме, само че против ЦСКА още ме е гняв за изпуснатата победа. Сега със седем точки щяхме да сме много по-добре. Срещу Септември ни чака доста сложен мач, би трябвало да се внимава ", показа Генчев пред " Тема Спорт ".

Дефанзивният халф Божидар Кацаров ще пропусне и този дуел със Септември след травмата, която получи при ремито с " армейците ". Надеждата е Симеон Славчев да е подготвен на 100 % за цялата среща.
 Станислав Генчев прави рокади в Локо за столичното дерби със Септември
Станислав Генчев прави рокади в Локо за столичното дерби със Септември

Обмисля да пусне Антонио Вутов като титуляр
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР