Според професионален четец по устните е разкрит словесният разговор на

...
Според професионален четец по устните е разкрит словесният разговор на
Коментари Харесай

Четец по устни разкрива какво е казал Мо Салах на Юрген Клоп, за да предизвика яростен спор

Според професионален читател по устните е оголен словесният диалог на Мохамед Салах с мениджъра Юрген Клоп, довел до разгорещения им спор през уикенда.

31-годишният Салах влезе в новините, когато беше обхванат от доста обществен спор с Клоп на тъчлинията по време на равенството 2-2 на Червените с Уест Хем Юнайтед в събота.

Ливърпул водеше на Лондонския стадион, когато Салах беше показан като запаса, дружно с Дарвин Нунес, когато египетският национал можеше да бъде забелязан да пораства очевидно смутен от своя управител, наподобява заради противоречие по отношение на метода, по който Салах раздруса Ръката на Клоп преди влизане на терена.

Нунес беше заставен да се намеси, с цел да тушира ​​конфликта сред двойката преди по-нататъшна ескалация, макар че по-голямата част от вредите бяха нанесени. И до момента в който Салах отхвърли настояванията за мнения след корекцията, настоявайки, че в случай че проговори, „ ще има огън “, четецът по устни Джон Касиди разкри пред Sportbible какво е казано, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР