Локомотив (Сф) 0 : 0 Спартак (Варна) 120′ СЛЕДВАТ ДУЗПИ!

...
Локомотив (Сф) 0 : 0 Спартак (Варна) 120′ СЛЕДВАТ ДУЗПИ!
Коментари Харесай

Локомотив - Спартак 0:0, предстоят дузпи


Локомотив (Сф)

0: 0

Спартак (Варна)
 120′
СЛЕДВАТ ДУЗПИ!
118′
Жълт картон за Велислав Боев.
110′
Жълт картон за Румен Руменов.
107′
Галин Минков заменя Бруно Франко.
105+1′
НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
105′
КРАЙ НА ПЪРВОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
99′  Снимка 642552
Източник:
90′
НАЧАЛО НА ПЪРВОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
90+4′
КРАЙ НА РЕДОВНОТО ВРЕМЕ! СЛЕДВАТ ПРОДЪЛЖЕНИЯ!
89′
ГРЕДА! " Столичните железничари " пропуснаха чудесна опция да пречупят противника си секунди преди края на постоянното време. Левият краен защитник Бруно Франко центрира към Димитър Митков, а нападателят я отклони с глава в горния дирек на вратата.
83′
Йоан Бауренски напуща терена, с цел да се появи Айвън Ангелов.
76′  Снимка 642545
Източник:
67′
Велислав Боев заменя Йохан Н`зи.
64′
Жълт картон за Ивайло Найденов.
64′
Йохан Н`зи си изкара жълт картон.
63′
Диого Тешейра отстъпва мястото си на Красимир Милошев.
55′
Първият прецизен удар за домакините бе насочен от халфа Симеон Мечев. Последва нова офанзива за " червено-черните ", която приключи с рутинно избавяне на Георги Георгиев.
45′

45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45+1′
ПОЛУВРЕМЕ!
32′
Равностойни минути досега.
20′
Жълт картон за Гонсало Кардосо.
18′
Викове " Оставка " против управлението на БФС огласят стадион " Локомотив ".
12′  Снимка 642541
Източник:
2′
Противно на упованията, гостите от Варна сътвориха първата рискова офанзива, която за малко да им донесе попадение. Мехмед Сабри преодоля Бруно Франко, след което стреля, само че стражът Александър Любенов мазета удара му.
1′

1′
НАЧАЛО НА ДВУБОЯ!
1′
Викове " Оставка " против управлението на БФС огласят стадион " Локомотив ". 
Състав 24 Александър Любенов - капитан 23 Георги Георгиев 12 Бруно Франко 81 Атанас Зехиров 4 Диме Димов 44 Ангел Грънчов 20 Диого Тешейра 6 Александър Цветков 2 Гонсало Кардосо 11 Виктор Митев -капитан 16 Симеон Мечев 10 Румен Руменов 31 Красимир Станоев 5 Йоан Бауренски 22 Ивайло Найденов 13 Георги Иванов 21 Антони Иванов 75 Йохан Н'зи 45 Димитър Митков 9 Мехмед Мехмед 11 Карлос Франса 29 Ахмед Ахмедов Треньор Данило Дончич Васил Петров Резерви 88 Жарко Истатков 89 Стефан Петков 26 Красимир Милошев 3 Преслав Петров 13 Галин Минков 2 Велислав Боев 5 Ив Даниел Ками 45 Даниел Начев 9 Калоян Кръстев 78 Айвън Ангелов 15 Лука Иванов 18 Хидает Хюсеин 77 Ерик Манолков 7 Евгений Илиев 8 Бойчо Величков 22 Стефан Стефанов 17 Теодор Иванов 99 Даниел Халачев
Локомотив (София) посреща Спартак (Варна) в първия 1/8-финал за Купата на България от 14:00 часа. Победителят ще се изстреля към четвъртфиналната фаза, а столичните " железничари " са устремени да продължат напред.

Треньорът на " червено-черните " Данило Дончич няма да може да разчита на извиканите в другите национални гарнитури - Бубакар Гай, Стив Траоре и Валентин Николов, а с травми са Стефан Ламбез и Красимир Милошев. Капитанът е с лека контузия, само че съвсем несъмнено ще бъде непокътнат за идния на 27 ноември дуел с Левски в шампионата.



" Ще подходим оптимално съществено против Спартак (Варна). Знаем качествата на съперника и добре ги анализирахме. Винаги тимове от Втора лига желаят да се потвърдят и имат искания да се показват добре против отборите от елита. А и видях, че упоритостите им са тъкмо такива преди мача и ще заложат на главните си футболисти, като няма да пестят сили. Ние също ще го създадем. Надявам се с добра игра да победим и да продължим в идната фаза на шампионата. Трябва да се абстрахираме от прогнозите за времето. Теренът ни сега е в доста положително положение, само че в случай че е правилно, че температурите ще са доста ниски и непрекъснато ще вали, ще смъкна качеството на дуела. Мисля, че изискванията са идентични за двата тимове и който по-добре и бързо се приспособява, ще има дребна преднина ", съобщи Дончич пред " Тема Спорт ".

" Локомотив София не се разграничава от другите тимове и задачата ни, в случай че е допустимо, е да стигнем до финала. Но няма да е елементарно, всеки има това предпочитание. Ако продължаваме да играем по този метод, както против Локо Пловдив, може да го създадем. На " Лаута " нямахме шанс, само че нека против Спартак той е на наша страна. Играем пред публиката ни, желае ми се да продължим с положителната серия от представяния и да се поздравим с хубава победа, с цел да вдигнем самочувствието на футболистите преди значимия дуел с Левски в шампионата ", добави още той.
 Локомотив (София) пуска скъпи билети за Левски
Локомотив (София) пуска скъпи билети за Левски

По 20 вместо 12 лв. ще костват пропуските

Старши-треньорът на Спартак (Варна) - Васил Петров имаше две алтернативи за състава за днешния мач с Локомотив. Той се колебаеше сред Йоан Бауренски, Георги Мариянов и Даниел Начев за две места в средата на терена и дали капитанът Виктор Митев да е ляв външен халф или ляв бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР