Локомотив (Пловдив) се обърна към привържениците си с призив за

...
Локомотив (Пловдив) се обърна към привържениците си с призив за
Коментари Харесай

"Локомотив" започна дарителска кампания заради дълг към НАП

Локомотив " (Пловдив) се обърна към последователите си с апел за събиране на средства за заплащане към към Национална агенция за приходите. Това става тъкмо месец, откакто притежателят на клуб Христо Крушарски съобщи след сключване на спонсорски контракт, че.

" Любимият ни клуб, във времена на тежка пандемия, има потребност от вашата помощ. Публиката на " Локомотив " постоянно е демонстрирала и показвала, че във значими моменти тя е най-силният състезател. Сега е настъпил подобен миг, в който любимецът на всички черно-бели сърца има потребност от поддръжка и ще разчита най-вече на своите почитатели ", се споделя в послание към последователите.

От " Локомотив " показват, че задачата е " да бъде погасена изцяло главницата към Национална агенция за приходите, която е в размер на 188 453 лв. ".

" Благодарение на всички вас и самодейностите на фенклуб " Локомотив Пловдив ", до този миг е събрана сумата от 9000 лв., която ще бъде пренасочена към погасяването на посочените нагоре отговорности. Заедно за " Локомотив "! Дари в този момент, помогни на клуба! Нека за следващ път да демонстрираме, че дружно можем доста ", допълват от носителя на Купата на България за последните два сезона.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР