Локомотив (Пловдив) се класира за финала в турнира за Купата

...
Локомотив (Пловдив) се класира за финала в турнира за Купата
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив е на финал за Купата

Локомотив (Пловдив) се класира за финала в шампионата за Купата на България, след 0:0 като посетител на Септември в София и победа за "смърфовете " с 4:0 в първата среща.

Двубоят на "Васил Левски " стартира вихрено и единствено за 6 минути двата отбора изпуснаха три страхотни благоприятни условия. Септември можеше да вкара в 6-ата и 12-ата минута. Локомотив пък отвърна с мощен шут от отдалеченост на Анте Аралица, минал на сантиметри около напречната греда. След първия плевел четвърт час оборотите понамаляха и Локомотив последователно поизравни играта, само че без да натиска изключително противника.

Втората част стартира с рисков удар с глава на Буна по посока вратата на Септември, само че Галев се оправи. Между 67-ата и 71-ата минута Аралица и Русев се регистрираха със мощни удари към двете порти, само че топката не влезе във вратата. Локомотив понатисна в края, само че Димитър Илиев не съумя да преодолее Галев с параболичен удар 10 минути преди края. Същото стори и Кристофър Масамба пет минути по-късно, само че Луков отрази шута му. И в последните минути обстрелът към двамата вратари не спря, само че гол не падна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР