Локомотив Пловдив продължи със селекцията и след отпадането си от

...
Локомотив Пловдив продължи със селекцията и след отпадането си от
Коментари Харесай

Локо даде договор на нападателя Джон Пол

Локомотив Пловдив продължи със селекцията и след отпадането си от Лига на конференциите. Черно-белите подписаха с канадския нападател Джон Пол. Той изкара експериментален интервал при смърфовете. Интересното е, че Пол се бе договорил в началото със Струмска популярност, само че поради условие на БФС за чужденците във Втора лига нямаше по какъв начин да бъде картотекиран.

Така сътрудникът му Кофе Бабоне го докара на „ Лаута “. 22-годишният нападател впечатли треньора Александър Тунчев в контролите и тренировките. Проблеми с документите обаче към момента бавят картотекирането му в БФС. Той има канадско поданство и това попречва официализирането на прехвърлянето от управлението. „ Договорът е за две години. Надявам се скоро нещата с документите да се разрешат. Не би трябвало да има проблеми “, показа Бабоне.

За последно Джон Пол е носил екипа на немския нискоразреден Берлинер в Оберлигата. Тунчев имаше вяра, че нападателят ще бъде организиран за мачовете с Копенхаген, само че това не се случи. „ Има проблеми с документите, които би трябвало да се уредят. Все отново не е жител на Европейски Съюз. Засега повече нови играчи не се чакат “, разяснява Тунчев.

Преди Джон Пол Локо подписа с французина Венсан Марсел и нидерландеца Шакил Сно. Спортно-техническото управление на смърфовете реди контрола за паузата в шампионата поради международните квалификации при започване на септември. Черно-белите чакат отговор от шлагера във Втора лига Марица за спаринг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР