Локомотив Пловдив приема Левски в дербито на 4-ия кръг на

...
Локомотив Пловдив приема Левски в дербито на 4-ия кръг на
Коментари Харесай

Левски с труден тест на Лаута преди визитата в Израел

Локомотив Пловдив приема Левски в дербито на 4-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 21:00 часа на стадион " Локомотив " и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта. 

Мачовете сред " черно-белите " и " сините " постоянно са чакани с голям интерес. Така е и в този момент. И двата тима са в челото на класирането и разполагат с най-хубавите офанзиви от началото на сезона. Днешните домакини събраха 7 точки след тъждество 1:1 против Ботев Пловдив и победи над Локомотив София с 4:2 като посетител и 4:0 над Ботев Враца. 

Левски остана единственият български представител в Лига на конференциите, откакто в профил Шкупи Скопие. В реванша в четвъртък тимът на Николай Костов се наложи с 1:0 и с общ резултат 3:0 си обезпечи мачове против израелския Апоел Беер Шева. Първият е в четвъртък, а в него " сините " гостуват. В шампионата столичани стартираха със загуба с 1:2 вкъщи от ЦСКА 1948, а по-късно победиха с 3:1 като посетител Ботев Пловдив и с 6:0 вкъщи Локомотив София. 

Локомотив продаде Пиер Зебли в Азербайджан, а се чака след мача през днешния ден да стори същото и с Бабакар Дион, който да поеме към Швейцария. Треньорът Александър Томаш няма да може да разчита на контузените бранители Джовани Трупе и Тодор Павлов. Бразилецът Лео Сена към момента е без картотека. Очаква се наставникът на " смърфовете " да заложи на Димитър Илиев и Георги Минчев в предни позиции, а в офанзива ще им оказват помощ Джовани Маркес и Дион. 

" Сините " уредиха с картотека новото си попълнение Дарлан, като се чака бразилецът през днешния ден да стартира като титуляр. Николай Костов ще би трябвало да взема решение кой от играчите си без паспорт от страна в Европейския съюз да остане отвън групата, като най-вероятно това ще е един всред Рикардиньо и Роналдо. Другото ново попълнение Асими Фадига също е гласен за титуляр. Аут поради контузии са Кристиан Димитров и Билал Бари. 

Главен рефер на мача е Волен Чинков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР