Локомотив (Пловдив) победи Царско село с категоричното 3:0 като гост

...
Локомотив (Пловдив) победи Царско село с категоричното 3:0 като гост
Коментари Харесай

Локомотив продължава да мачка в efbet Лига

Локомотив (Пловдив) победи Царско село с безапелационното 3:0 като посетител и ще резервира лидерската си позиция и след 10-тия кръг на efbet Лига, съобщи dsport. До този кръг Царско село бе позволил единствено 4 гола в своята врата, а единствено в този мач инкасира цели 3. През първото полувреме мачът бе равносилен, само че Локомотив сътвори няколко голови положения най-вече от статични положения. До гол обаче не се стигна.

Още при започване на втората част гостите въпреки всичко поведоха след директен свободен удар. Диниш Алмейда засече с глава центриране от фаул и матира Джони Пласид.

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев вкара останалите два гола в мача. В 69-ата минута Илиев съумя да удвои резултата, с което приближи оптимално своя тим до победа против " царете ". Той получи топката в дясно, влезе в наказателното поле и я прати около Джони Пласид. 9 минути преди края Димитър Илиев вкара и трети гол. Той се възползва от неточност на Джони Пласид който ритна топката в крайници му и тя влетя в мрежата му.

Мачът стартира с директен свободен удар, който домакините извършиха наоколо до наказателното поле на Локомотив, само че след него не се получи нищо рисково. В 3-ата минута се получи противен конфликт сред Николай Николаев и Божидар Васев. Васев падна неприятно и се наложи дълго време на му бъде оказвана здравна помощ.

Мачът стартира с лек превес на гостите. В 9-ата минута те имаха искания за дузпа, защото топката се удари в ръката на Лъчезар Балтанов. Това обаче случи, откакто топката първо рикошира в тялото на Балтанов и реферът взе вярното решение да не отсъди дузпа.

В 12-ата минута се оказа, че Божидар Васев няма да може да продължи срещата като резултат от рухването, което се случи в 3-ата минута. Така Любослав Пенев се наложи да направи насилствена промяна и в игра се появи Андерсон Кордейро.

В 13-ата минута бе насочен и първия прецизен удар по посока на една от двете порти. Бирсент Карагерен стреля от границата на наказателното поле, само че Пласид избави.

В 20-ата минута гостите от Пловдив заплашиха вратата на Царско село след осъществяване на корнер. Карагерен центрира, Аралица игра с глава, само че топката мина около десния дирек.

В 35-ата минута Локомотив пропусна чисто голово състояние. След центриране от ъглов удар топката стигна до Диниш Алмейда, който стреля, само че Джони Пласид избави прелестно. Няколко минути по-късно Анте Аралица също бе на път да означи гол. Той засече топката още веднъж след центриране от ъглов удар и пас, който получи от съотборник. Нападателят стреля от воле, само че Пласид избави.

В последната минута на първото полувреме Димитър Илиев стреля от директен свободен удар, само че изпрати топката настрана от вратата на Пласид.

В началото на втората част обаче Диниш Алмейда означи за 0:1. Той засече с глава центриране от директен свободен удар, с което матира Пласид.

След попадението домакините реагираха и започнаха да нападат по-масирано вратата на противника. Стигна се до няколко ъглови удара, които заплашиха вратата на " черно-белите ", само че гол не падна.

В 69-ата минута Димитър Илиев съумя да удвои резултата, с което приближи оптимално своя тим до победа против " царете ". Той получи топката в дясно, влезе в наказателното поле и я прати около Джони Пласид.

В 73-ата минута Луис Педро изведе в чиста позиция Стефан Христов, само че Мартин Луков избави.

В 81-ата минута Локомотив вкара и трети гол, откакто се възползва от неточност на Джони Пласид. " Царете " пробваха да разиграват в своето наказателно поле, Балтанов върна към Пласид, който почисти в крайници на Димитър Илиев и топката за трети път попадна в мрежата на домакините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР