Локомотив (Пловдив) победи Монтана с 1:0 като гост в среща

...
Локомотив (Пловдив) победи Монтана с 1:0 като гост в среща
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив, макар и трудно, се справи с Монтана

Локомотив (Пловдив) победи Монтана с 1:0 като посетител в среща от 24-ия кръг на Efbet лига. Двубоят стартира обещаващо и след първите 10 минути последва интервал на рискови офанзиви към двете порти.

Давид Кики пръв нанесе прецизен удар в мача в 13-ата минута, когато Давид Кики стреля от дребен ъгъл, а Локо отвърна с два изстрела на Димитър Илиев в 15-ата и на Георги Минчев в 22-ата. До края на полувремето и двата тима започнаха да играят внимателно и не сътвориха нищо рисково.

Началото на втората част предложи малко повече страсти и Георги Минчев в 53-ата и Давид Кики 10 минути по-късно имаха благоприятни условия да открият резултата, само че не съумяха. Домакините направиха пропуща на мача в 68-ата минута, когато Тони Тасев изскочи зад защитата на Локомотив, изпревари Пиргов, само че от дребен ъгъл не съумя да вкара на празна врата.

Четвърт час преди края Локомотив стигна до гол. Георги Минчев прати топката във вратата на Кирев с техничен удар за 1:0. Минути по-късно Бирсент Карагерен можеше да вкара на празна врата, само че от дребен ъгъл не съумя.

Монтана продължава да няма победа над Локо от 2015 година насам и остава след последните в класирането, до момента в който пловдивчани дръпнаха с 5 точки на третия ЦСКА, само че " алените " са с мач по-малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР