Локомотив Пловдив може да осъществи впечатляващ трансфер още през зимната

...
Локомотив Пловдив може да осъществи впечатляващ трансфер още през зимната
Коментари Харесай

Лориен хареса вратаря на Локо Динко Хоркаш

Локомотив Пловдив може да реализира впечатляващ трансфер още през зимната пауза. Вратарят на черно-белите Динко Хоркаш попадна в полезрението на френския първокласен Лориен. Хърватинът е оставил отлични усещания с изявите си при равенството против Левски (1:1) у спортния координатор на Лориен Азиз Мади Монг. Той бе през уикенда в България, с цел да следи млади вратари. В събота той първо бе на стадион " Александър Шаламанов " в " Овча купел ", с цел да гледа изявите на Светослав Вуцов (20 г.) от Славия и Даниел Наумов (24 г.) от ЦСКА 1948.

След това Монг бе на Герена като следеше дейностите на Пламен Андреев (17 г.) и стража на пловдивчани 23-годишния Динко Хоркаш. Юношата на Динамо (Загреб) бе един от най-хубавите на терена и с решителен приност за точката на Локо, което се понравило на пратеника на Лориен. И от френския клуб ще продължат да го наблюдават до края на есенния дял, след което вероятно да го изплатят.

Динко Хоркаш бе притеглен на " Лаута " през лятото. В началото бе запаса на Илко Пиргов. Заболяване на титуляра обаче отвори вратата на хърватина към стартовия състав. Дебютът му бе на 15 август в гостуването на Локомотив (София) (0:0) Оттогава той бе под рамката в още 7 срещи, като има на сметката си 6 " сухи " мрежи.

Хоркаш е младеж на Динамо (Загреб), като по този начин и не записва турнирен мач за първия отбор на гранда от " Максимир ". Играл е като преотстъпен в босненските Зрински (Мостар) и Посуше, както и в хърватския Вараждин.

Лориен се намира на 3-тото място във краткотрайното класиране на Лига 1 с актив от 27 точки от 12 мача. С толкоз е и вторият Ланс, а водач е ПСЖ с 32. В момента титулярен вратар на отбора е швейцарецът Ивон Мвонго Нганома.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР