Локомотив Пловдив допусна втора поредна загуба в контролите от зимната

...
Локомотив Пловдив допусна втора поредна загуба в контролите от зимната
Коментари Харесай

Марица Пловдив се наложи над градския си съперник Локомотив в контрола

Локомотив Пловдив позволи втора поредна загуба в контролите от зимната си подготовка, откакто играчите на Александър Томаш отстъпиха с 0:2 като посетител на втородивизионния Марица Пловдив в петата си инспекция по време на паузата в шампионата.

Автогол на Мартин Паскалев в края на първата част и попадение на Станислав Маламов при започване на второто полувреме донесоха триумфа за " жълто-сините ".

Локомотив стартира по-силно срещата на стадион " Марица " и още в третата минута удар на Райнов с глава мина около вратата. Две минути по-късно гостите гостите имаха искания за незачетено попадение при безредие след центриране от корнер, като при тази обстановка останаха подозрения дали топката мина голлинията, само че съдиите оставиха играта да продължи.

В 40-ата минута Марица поведе в резултата. Веселин Марчев центрира прострелно от левия фланг и в опита си да почисти, Мартин Паскалев вкара топката в личната си врата.

Веднага след подновяването на играта от центъра Медвед можеше да изравни, останал очи в очи с Начев, само че стражът на Марица парира неговия изстрел.

Веднага след подновяването на играта през втората част домакините удвоиха преднината си. “Жълто-сините ” разпростряха бърза офанзива, която приключи с гол на Станислав Маламов от близка отдалеченост след подаване отдясно.



Това бе предпоследна инспекция и за двата отбора преди подновяването на шампионата. В петък Локомотив ще срещне Етър Велико Търново в последната си контрола от зимната подготовка, до момента в който Марица ще се изправи против състава на Крумовград.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР