Локомотив (Пловдив) бързо преодоля лошия старт в първенството и загубата

...
Локомотив (Пловдив) бързо преодоля лошия старт в първенството и загубата
Коментари Харесай

Локо е в подем, но посреща неудобен съперник

Локомотив (Пловдив) бързо преодоля неприятния старт в шампионата и загубата от. " Черно-белите " победиха поредно и, а преди няколко ни прескочиха първия квалификационен кръг в Лига Европа след сложен триумф против черногорския Искра. Тимът на ще се опита да продължи възходящото си показване и в семейството на. Варненци идват с упоритостта да изпреварят днешния си противник в класирането и да отговорят уместно на рецензиите след домакинското проваляне от първенеца.

През предишния сезон Локомотив играеше мощно в шампионата след дуел в евротурнирите. " Смърфовете " записаха победи против Ботев (Враца), и, а против Лудогорец приключиха наедно. От друга страна, Акрапович не се радва на положителни резултат против Черно море. Босненецът е изгубил 4 от 7-те дуела против този противник, откогато е отпред на Локо.

Очаква се в състава на пловдивчани да има някои рокади. Възможно е от първата минута да стартира новото попълнение Кристиан Илич вместо, който започва в Черна гора. По десния фланг сигурно ще работи, а в средата на терена до ще играе един всред и. Атаката още веднъж ще водят капитанът и.

Привлеченият от ще направи дебют на вратата на Черно море. Той ще размени младежкия национал. В предни позиции ще се разчита на, а зад него ще работят, -младши и, който е вкарал 4 от 6-те гола на " моряците " и води в листата на стрелците дружно с и.

Двата тима са се срещали общо 104 пъти в елита, като Локомотив има леко преимущество - 41 победи, 28 равенства и 35 загуби. Головата разлика също е в интерес на пловдивчани - 136:122.

Най-често срещяният резултат сред противниците на " Лаута " е 1:0. В последните 10 мача всеки от отборите има по 4 победи, а два дуела приключиха наедно.

efbet Лига - 4 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЛОКО ПД (3-4-1-2): Луков; Малембана, Масоеро, Алмейда; Карагарен, Петрович, Умарбаев, Илич; Салинас; Д. Илиев, Аралица
Старши треньор: Б. Акрапович
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Г. Георгиев; Попов, Димов, Станчев, Панов; С. Велев, Панайотов; И. Илиев, Р. Енрике, Курьор; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Георги Димитров
СТАДИОН: " Локомотив "
НАЧАЛО: 18:45 часа

efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 18:45предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР