Локомотив 1929 (София) и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в

...
Локомотив 1929 (София) и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Локомотив и ЦСКА 1948 завършиха наравно

Локомотив 1929 (София) и ЦСКА 1948 приключиха наедно 0:0 в мач от 14-ия кръг на Първа лига и резервираха позициите си в класирането на шампионата. " Червените " са седми с 22 точки, а " железничарите " остават 12-и с осем по-малко.

ЦСКА 1948 бе по-активен в нахлуване и направи първото състояние в десетата минута. Ерденис Гурища подаде към Емил Ценов, а халфът преодоля няколко метра и стреля от далечно разстояние, само че топката мина покрай страничната греда.

В добавеното време Педриньо получи подаване в наказателното поле на домакините и се озова самичък против вратаря на Локомотив, само че уцели греда. В следствие обстановката бе маркирана със засада на халфа на " алените ".

На старта на второто полувреме Бруно Франко избави домакините от попадение. Ивайло Чочев получи пас в наказателното поле и залъга един бранител, само че бразилецът съумя да се върне на време и мазета топката от краката на миналогодишния голмайстор на шампионата. Минути по-късно и Елитон пропусна от близо разстояние, откакто Симеон Мечев мазета удара му пред вратата.

Последното състояние бе за резервата Видар Кяртансон. Той получи центриране на към пет метра от вратата на " железничарите ", само че ударът му с глава бе слаб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР