Локо ще привлече бивш юношески национал на Бразилия, ако защитникът

...
Локо ще привлече бивш юношески национал на Бразилия, ако защитникът
Коментари Харесай

Удар за Локо! Национал на Бразилия сменя Бидунга

Локо ще притегли някогашен младежки национал на Бразилия, в случай че бранителят Бидунга отиде в ЦСКА 1948, научи " Марица ". Става въпрос за Тиаго Барбоса, на 21 години, от втория отбор на столичани. 

Централният защитник епристигна през лятото със статут на звезда, само че по този начин и не беше харесан от Любо Пенев. Затова игра най-вече във втори отбор.

Иначе Тиаго е висок 196 сантиметра и тежи 84 кг. Има мач за националите на Бразилия до 15 години.

Защитникът носи екипа на бразилския Интернасионал преди прехвърлянето в България. Тиаго записва  две участия за първия тим на гранда в елитното състезание на страната - Серия А.

Играл е още за дублиращия състав на Интернасионал, за отбора до 20 години на клуба, както и за тима на Атлетико Минейро до 20 години. 

Бидунга прецизира сега персоналните си условия с ЦСКА 1948, другояче двата клуба са се разбрали по всички други параметри. Навие ли се конгоанецът с френски паспорт, то бразилецът поема незабавно към Пловдив.

Сигурни са още два прехвърлянето по оста Локо - ЦСКА 1948, в случай че мениджърите на играчите договорят изискванията си. Крилото Денислав Александров ще се появи на Лаута, стига Карагарен да подпише с " алените ".



От Бистрица евентуално ще дойде  и заместника на десния бек Матеус, който също се насочва към ЦСКА 1948. Вместо него в Локо ще се появи ганайският защитник Кристофър Ачемпонг (на снимката) . Той играе към този момент година за втория отбор на " алените ", макар че беше селектиран за първия. Ачемпонг е на 22 години и минаваше за огромна звезда в шампионата на Гана, където носеше екипа на Акра Лайънс. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР