Локо (Сф) очаква халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът

...
Локо (Сф) очаква халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът
Коментари Харесай

Локо чака бивш халф на Левски

Локо (Сф) чака халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът стана свободен сътрудник, откакто завърши връзките си с румънския Арджеш. Бившият футболист на Левски, Берое, Локомотив (Пд) и други е разговарял с управлението на столичните железничари. Райнов е оповестил, че, в случай че не си откри нов тим в чужбина ще укрепи " червено-черните ". Така той е гласен за заместител на напусналия в посока ниските равнища на футбола в Полша Симеон Славчев.

30-годишният Райнов е получил позвъняване и от Локомотив (Пловдив) неотдавна, само че преди да стане ясно, че прехвърлянето на Пиер Зебли в Химки пропада. Така след оставането на Зебли " черно-белите " към този момент не виждали смисъл в неговото привличане, което на този стадий няма да се реализира.

В средата на терена Александър Томаш разчитал още на Петър Витанов, Георги Каракашев и младият Христо Иванов. В " Надежда " обаче били на мнение, че Райнов ще им свърши отлична работа, както Симеон Славчев, който пристигна в Локо преди година.

През тази зима обаче той напусна в посока Полша и остави дупка в средата на терена. Така по неговите стъпки към железничарите се чака да поеме Райнов, който също като славчев игра в Левски. У нас Райнов рита още за Етър, Сливен, Банско, Хасково, Локо (ГО).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР