Логично реми между Испания и Германия в едно от големите

...
Логично реми между Испания и Германия в едно от големите
Коментари Харесай

Бундестимът оцеля срещу Испания! Чака се драма в групата

Логично реми сред Испания и Германия в едно от огромните дербита на груповата фаза на Мондиала. Мачът приключи 1:1, като нещата в тази група ще се вземат решение трагично в последния кръг.

ГРЕДА ЗА ИСПАНИЯ! Ла Фурия провежда страхотна офанзива в тази 7-минута. Топката доближи до Дани Олмо, който стреля мощно от границата на наказателното поле, Нойер съумя да реагира и кълбото се отби от напречната греда. Германия оцеля в тази минута.
-->
Испания е много по-активният тим в началните минути на дуела и владението на топката го потвърждава - Испания: 75%, Германия: 25%.

0:1! РЮДИГЕР! Не! Попадението е анулирано. Оказа се, че немският бранител се е намирал в състояние на засада. Това попари немците в миг на сериозна вяра.

Пресата на Бундестима даде резултат в тази 56-а минута. Кимих открадна топката от бранителите на Испания, комбинира с Гюндоган, който върна към Кимих... последва удар, само че вратарят на Испания избави по необикновен метод.

1:0! АЛВАРО МОРАТА! Жорди Алба получи топката на левия фланг, откри с пас по земя Мората в наказателното поле и аварийният нападател на испанците прокара топката около Нойер! Това стана в 62-та минута.

В 73-та минута Мусиала беше хитро изведен самичък против вратаря на Испания, само че ударът му попадна тъкмо в тялото на Унай Симон! Това беше отличен късмет за Бундестима да се върне в мача.

1:1! НИКЛАС ФЮЛКРУГ!  Духът на Германия е жив, макар лимитираните благоприятни условия на тима. Този гол трансформира радикално обстановката за Бундестима.

Нещата можеха да добият трагичен поврат в последната минута, на отбраната на Испания опази вратата си.

Така Ла Фурия има 4 точки и води в класирането. Немците са сензационно последни с точка, само че при победа над Коста Рика в третия кръг ще имат шансове да продължат напред.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР