Логично е от участието си в четворната коалиция и във

...
Логично е от участието си в четворната коалиция и във
Коментари Харесай

Защо БСП ще загуби най-много от участието си в правителството

Логично е от присъединяване си в четворната коалиция и във властта най-вече да загуби Българска социалистическа партия, тъй като е в компанията на демократични и десни обединения. " Нинова получи позицията си, с цел да може да каже, че Българска социалистическа партия ръководят. " Продължаваме промяната " се води от прагматичните цели, а не идеологическите канони. Нужни са компромисни хора, идващи от бизнеса ", изясни пред НоваНюз културният антрополог и коментатор Ивайло Дичев.

" ИТН " провали два пъти вероятното държавно управление. Нинова се е хванала за стола с всички сили. Много неща в програмата на Българска социалистическа партия опонират на другите сътрудници. Това ще е коалиция на дребните стъпки ", счита Дичев.

По думите му тематиката за зеления документ е евентуален спор сред съдружните сътрудници. " Зелената договорка ще раздели депутатите, доста тях са персонално заинтригувани да продават ток ", добави той.

Що се отнася до Македония Ивайло Дичев счита, че сме предали националния си интерес. " Можем да реализираме обединяване в една страна без кръв, само че се опъваме. Защо? За да завоюват Каракачанов и Нинова още някой глас. Не сме ли отговорни 12 000 евреи да бъдат депортирани? Пропуснали сме хитлеристките войски да атакуван Югославия. Предишните комунисти внезапно направиха внезапен завой. Сега Българска социалистическа партия се наскърбява на битката против фашизма. Трябва да поемем нашата виновност ", съобщи Дичев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР