Логан Пол и брат му Джейк май наистина си мислят,

...
Логан Пол и брат му Джейк май наистина си мислят,
Коментари Харесай

Логан Пол вдигна мерника и на Крис Хемсуърт

Логан Пол и брат му Джейк май в действителност си мислят, че от влоговете в YouTube могат да станат боксьори. Или най-малко да се възползват от обстоятелството, че доста хора заплащат, с цел да ги гледат по какъв начин се боксират.
 Флойд Мейуедър, Логан Пол и боксвият мач сред двамата
Флойд Мейуедър в действителност ще се бие против ютюбър

Очевидно е, че няма невъзможни неща

Каквато и да е истината, резултатът е явен - и Джейк, и Логан се оправят доста добре в начинанията си. Е, Логан не чак толкоз, тъй като към момента няма победа на кръга, само че пък по някакви неведоми пътища Божии съумя да си уреди мач с Флойд Мейуедър.

Двамата би трябвало да се изправят на кръга един против различен на 20 февруари, като се надяваме, че никой (по-точно Логан) няма да бъде погубен.

I’ll fight him after mayweather
— Logan Paul (@LoganPaul)
Но с изключение на да се готви за багра, Логан Пол хвърля едно око към бъдещето и си набелязва други известни персони, с които да се боксира.

Така е попаднал на видео в обществените мрежи, на което Крис Хемсуърт , който сега се готви за ролята на Хълк Хоган, тренира и раздава някои различен удар с боксови ръкавици.
 Крис Хемсуърт, Хълк Хоган и подготвен ли е артистът за ролята в биографичния филм за кечиста
Защо Крис Хемсуърт е толкоз нацепен

Дори Хълк Хоган утвърждава формата на артиста

Очевидно видяното е изцяло задоволително за ютюбъра, тъй като в Twitter той написа, че след Мейуедър желае да се боксира точно с Хемсуърт. Това надали е допустимо, само че пък към този момент в действителност малко неща биха ни изненадали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР