Логан Браун е героят на юнското издание на British Glamour.

...
Логан Браун е героят на юнското издание на British Glamour.
Коментари Харесай

Трансджендър мъж роди бебе

Логан Браун е героят на юнското издание на British Glamour. Транс мъжът беше бременен, когато театралничи за фотосите на корицата.

Логан Браун даде обстойно изявление за списанието, в което описа за своите прекарвания, трансфобията и джендър дисфорията, които е претърпял по време на бременност. Изповедта му е доста откровена и прочувствена. Мъжът акцентира, че доста е зад тила му и тези прекарвания са му били извънредно тежки. Въпреки всичко той взема решение да опише историята си, тъй като " преди въобще не се говореше за нея ".

Партньорът в живота на Логан е Бейли Дж. Милис - английска мил кралица. Бейли не е бинарен и употребява неутрални по пол местоимения. Семейството показа фотография на бебето в обществените мрежи.

„ По здравословни аргументи не одобрявах тестостерон за известно време. Светът ми спря. Чувствах, че цялата ми неустрашимост, всичко, за което съм работила настойчиво, е унищожено “, споделя тя.

„ Разбрах, че не желая да мисля за унищожаване на нещо, което се случва в тялото ми. Беше доста необичайно чувство. Почувствах връзка. Знаех, че такава опция може да не се появи още веднъж, като странна двойка ние може и да нямаме дете, чиито биологични и двамата ще бъдем родители. Беше особено и най-сетне нещо ненадейно ", добавя мъжът.

„ Мъжете не забременяват? Няма да се разпознавам по различен метод единствено тъй като съм бременна. За мен е значимо да остана правилен на самоличността си. Аз съм бременен мъж, аз съм транссексуален. Надявам се, че можем да създадем разлика, като се приказва за това. Преди въобще не се говореше за това. Ние сме същински живи хора. Ние съществуваме без значение от това какво споделят другите ", приключва Логан в изявление за английско списание.

Неговата история може да бъде ентусиазъм за други трансджендър хора – с цел да не се опасяват да бъдат себе си и да акцентират своята еднаквост. Неговият образец възстановява възгледа на бременния мъж, който към момента е фрапантен за обществото.

Да, мъжете могат да забременеят. Те могат да имат менструация. Пълният преход, учреден на хирургия на репродуктивните органи, не е определящ за това дали някой може да се назова мъж или жена. То единствено дефинира идентичността. Проблемите с медицинските процедури са самостоятелни - и заради разнообразни аргументи (напр. безопасност) постоянно невъзможни за осъществяване. Това безусловно не омаловажава никого и не би трябвало да пречи да се чувствате добре със себе си.

Логан Браун разгласява книгата „ В корема на татко ми “

Човек е основал книга за вълнението и упованието на двама татковци за появяването на бебето им. Написан е на елементарен и явен език, комфортен е за деца и изяснява главните обстоятелства за това по какъв начин един транссексуален мъж може да роди по понятен и наличен метод

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР