Лодката с греблата на двамата изчезнали в езерото Мандра край

...
Лодката с греблата на двамата изчезнали в езерото Мандра край
Коментари Харесай

Откриха лодката с греблата на изчезналите рибари на брега на езерото Мандра

Лодката с греблата на двамата изчезнали в езерото " Мандра " край Бургас риболовци е открита преди минути на брега на водоема, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.
Още по темата
44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас влезнали с надуваемата лодка във водите на " Мандра "  около 23 часа в неделя. Нощната интервенция по издирването на двамата риболовци продължи близо три часа. С дрон с термовизионна камера е обследвана площта на езерото, както във водата, по този начин и към крайбрежията му. В нощното търсене са взели участие екипи на общината, Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури и полицията.

Сега лодката им е открита на към 1,5 км. от хипотетичното място, където са влезли във водата Ивелин и Петър. Извършва се оглед на брега, само че досега следи от мъжете не са открити, допълват от бургаската полиция.

В момента издирвателните дейности не престават с присъединяване на водолази от  бранш " Спасителни оперативни действия " при РДПБЗН, ИАРА - Бургас и доброволци с лодки.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР