лизаме в епоха когато има стегнатост, когато има ред и

...
лизаме в епоха когато има стегнатост, когато има ред и
Коментари Харесай

Астролог: Очаква ни нещо изключително турбулентно

лизаме в ера когато има сбитост, когато има ред и дисциплинираност. Когато контролът се реализира от технологии.

Това съобщи в предаването астрологът Силва Дончева – дамата, която преди три години предсказа рецесията с ковид.

По думите й пандемията има прочут неестествен темперамент.

"Вирусът е модифициран, както споделиха доста известни лекари. Пандемията има на процедура има напълно други цели – политически, стопански и финансови ", акцентира Дончева и предвижда:

"Очаква ни нещо извънредно турбулентно . Нещо, което мъчно се предсказва, само че е нещо извънредно ексцентрично, автентично, непредвидимо и ненадейно ".

По думите й през 2021 година ще има съществени разтърсвания в стопанската система.

Преструктурирането в тази сфера ще докара до тежка финансова рецесия.

"Чакат ни доста банкрути, компликации в региона на бизнеса за хората, които имат ипотеки, всички би трябвало да затягаме коланите и всеки да има финансова дисциплинираност. Трябва да внимават бизнесите, свързани с пътувания ", предвижда за България астрологът.

"Възможно е банки да банкрутират. Всичко обвързвано с коли, самолети няма да е толкоз печелившо. Трябва да се ориентираме тъкмо към това, в което сме мощни по природа - земеделие или туризъм, който е по-здравен. На процедура междинната класа ще бъде убита. Водолеят значи глобализация, т.е. - дребен хайлайф горе и класа от високоинтелигентни хора и към този момент изпод маса хора ще обслужва останалите в система на тирания ", сподели тя.

Астрологът направи прогноза и за политическия живот в България. Според нея всеки миг би трябвало да се появи нова партия, нов водач.

"Датата 28 март демонстрира многобройност, ще имаме странни, даже несъвместими обединения ", уточни Дончева.

"Вероятно ГЕРБ отново ще бъде водач, макар, че ще бъдат съвсем изравнени с Българска социалистическа партия. Никой от тях няма да може да направи задоволително гласове, по тази причина ще търсят сътрудници за коалиция ", сподели гостът на малкия екран.

Какво още сподели астрологът, както и какво чака през 2021 всяка от зодиите - вижте във видеото.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР