Лиза Боне официално подаде молба за развод с Джейсън Момоа.

...
Лиза Боне официално подаде молба за развод с Джейсън Момоа.
Коментари Харесай

Джейсън Момоа и Лиза Боне се развеждат официално

Лиза Боне публично подаде молба за бракоразвод с Джейсън Момоа. Това оповестява изданието People, като се базира на правосъдни документи. Причината за развода е „ непримирими разлики “. Боне е поискала и взаимно настойничество над двете им общи деца.


Лиза Боне и Джейсън Момоа подписаха брак през 2017 година През 2022 година разгласиха взаимно изказване, в което оповестиха, че след 16 години дружно към този момент не са двойка. Боне и Момоа обявиха, че пандемията е изострила проблемите в връзките им и те са " почувствали натиска на тези трансформиращи се времена ". Когато малко по-късно в интернет се появиха клюки за тяхното събиране, актьорите ги отхвърлиха и обявиха, че към момента не са дружно, макар че към този момент към момента са публично женени. Те имат две общи деца: щерка Лола, на 16 години, и наследник Накоа-Улф, на 15 години. Боне има и пълнолетна щерка от предходния си брак с Лени Кравиц - актрисата Зоуи Кравиц.

Според слуховете повода за раздялата на съпрузите е, че прекарват прекомерно малко време дружно: звездата от " Аквамен " и " Игра на тронове " Момоа е ангажиран с кариерата си и е непрекъснато на път, а Боне е заета с децата. След като се раздели със брачната половинка си, Момоа беше обвинен, че има връзка с актрисата Кейт Бекинсейл, която той скоро отхвърли. По-късно се появиха известия за негова спекулация с мексиканската актриса Ейса Гонсалес. За връзките на Лиза Боне не се знае нищо: тя избира да пази персоналния си живот в загадка.

Джейсън Момоа е с 12 години по-млад от Лиза Боне: в този момент той е на 44 години, а тя - на 56 години./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР