Лия Ремини продължава да критикува Том Круз и се изказа

...
Лия Ремини продължава да критикува Том Круз и се изказа
Коментари Харесай

Том Круз само се прави на добряк: Лия Ремини - slava.bg

Лия Ремини продължава да подлага на критика Том Круз и се изрече в поддръжка на Танди Нютън. Последната неотдавна намерено приказва за работата си с 58-годишния артист, когато двамата снимат „ Мисията невъзможна 2 “. Нютън показа, че се е страхувала от Круз, тъй като той е бил извънредно доминантна персона.

„ Старае се да бъде добър човек, само че напрежението, което изпитва, го претрупва. Имам възприятието, че си мисли, че единствено той може да направи нещата по съвършен метод “, споделя актрисата. Сега в нейния ъгъл застава и колежката ѝ Лия Ремини, която на няколко пъти е нападала Том поради имиджа му в Холивуд и сциентоложката религия.

Ремини твърди, че Круз се пробва да притегли колкото се може повече хора към сциентологията. „ Мисля, че е време всички да се разсънят и да погледнат към обстоятелствата. От години Том манипулира обществото и се прави на наивник “, прибавя звездата в публично известие.

Лия въпреки всичко счита, че артистът в миналото е бил благ и съзнателен човек, само че сциентологията го е трансформирала фрапантно и той е посветил целия си живот на нея. По-рано през месеца, тя поздрави Нютън за смелостта ѝ да приказва намерено за прекарването си на снимачната площадка на „ Мисията невъзможна “.

„ Том дълго време се показва като положителния самарянин. Но точно това е задачата на сциентологията – добър пиар пред света, с цел да може да се привлекат повече хора. Ако се вгледате в дейностите му обаче ще видите, че няма нищо положително в тях “.

Интересното е, че самата Лия е била отгледана от сциентоложката черква, а в този момент е нейният максимален съперник. През 2013-а тя напуща общността и стартира да разкрива елементи към вярата. Актрисата стартира подкаста „ Лия Ремини: Сциентологията и след нея “, в който споделя шокиращи истории за принуждение и тормоз, ориентирани към всеки, който напуща църквата.

Източник: тиалото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР