Ливърпул спечели с 2:0 домакинството си на Наполи в Шампионската

...
Ливърпул спечели с 2:0 домакинството си на Наполи в Шампионската
Коментари Харесай

Ливърпул би Наполи, Салах изравни Джерард

Ливърпул завоюва с 2:0 семейството си на Наполи в Шампионската лига. Червените нанесоха първа загуба на италианците през сезона. Наполи е водач в Серия А и беше спечелил петте си срещи до момента в Шампионската лига.

Головете за Ливърпул паднаха в края на дуела. Мохамед Салах осъществя в 85-ата минута за 1:0. Така египтянинът към този момент има 41 гола за алените в Европа, с което изравни върха на. Освен това той има общо 43 в шампионата – един по-малко от водещия африкански изпълнител в него Дидие Дрогба. В осмата минута на добавеното време Дарвин Нуньес направи 2:0. Той вкара от сантиметри топката в мрежата и в началото беше отсъдена засада. ВАР обаче сподели, че Зиелински я покрива.

С успеха Ливърпул се изравни по точки с Наполи, само че остава втори в групата с по-лоша голова разлика.
Рейнджърс сложи антирекорд на Шампионската лига
Трети приключи Аякс, който победи Рейнджърс с 3:1 в Глазгоу. Рейнджърс сложи връх, като стана най-слабият тим в груповата фаза на шампионата.. Така те усъвършенстваха достижението на Динамо Загреб от 2011/12 година – шест загуби и голова разлика -19. С толкоз приключи и Виктория Пилзен този сезон. Иначе общо 22 други клуба са завършвали груповата фаза даже без точка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР