Ливърпул се изправя срещу датския Мидтиланд в двубой от втория

...
Ливърпул се изправя срещу датския Мидтиланд в двубой от втория
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Жота даде аванс на Ливърпул срещу Мидтиланд, Краев влезе

Ливърпул се изправя против датския Мидтиланд в дуел от втория кръг в Шампионска лига. Английският първенец потегли с триумф преди седмица против Аякс като посетител, до момента в който датчаните с Божидар Краев изгубиха вкъщи с 0:4 от Аталанта. Резултатът е 1:0. Попадение на Диого Жота в 55-ата минута след асистенция на Александър-Арнолд прави разликата. Българският национал Божидар Краев влезе на терена в 81-ата минута на срещата.

Гостите стартираха сносно и още във втората минута Дрейер имаше опция да тества рефлекса на Алисон, който се оправи. Отново той имаше опция да тормози защитата на домакините в 16-ата минута, само че защитник се оправи.

В 28-ата минута на срещата Фабиньо получи травма и беше сменен от Уилямс. Най-чистата обстановка пред Ливърпул пристигна в 40-ата минута, когато Милнър стреля рисково, само че защитник мазета кълбото и не даде късмет на халфа на домакините да се разпише.

Диого Жота даде задатък на отбора си с попадение в 55-ата минута на дуела, откакто получи отличен пас от Александър-Арнолд и от няколко метра прониза Андерсен. Шакири имаше опция да се освободи от съперников състезател в 68-ата минута, само че не съумя да го стори.

Влезлия като промяна Евандер имаше отлична опция да изравни резултата в 77-ата минута, само че ударът му не откри задачата.

Ливърпул - Мидтиланд 1:0
голмайстор: 1:0 Жота (55)


Ето и съставите на двата тима:

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Фабиньо (30-Уилямс), Робертсън, Хендерсън (46-Вайналдум), Милнър, Шакири, Минамино (60-Салах), Жота (81-Фирмино), Ориги (60-Мане)

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР