Ливърпул разби с 4:1 експерименталния състав на Астън Вила в

...
Ливърпул разби с 4:1 експерименталния състав на Астън Вила в
Коментари Харесай

Ливърпул разби експерименталния състав на Вила след силно второ полувреме

Ливърпул разруши с 4:1 пробния състав на Астън Вила в мач от третия кръг за Купата на Англия. Садио Мане вкара два гола за мърсисайдци, а по един път се разписаха Жоржиньо Вайналдум и Мохамед Салах. За домакините прецизен бе Бари.

Бирмингамци бяха ударени неприятно от ковид в навечерието на срещата, откакто куп футболисти от първия тим дадоха позитивни проби за COVID-19 и провеждането на дуела не бе несъмнено, само че в последна сметка бе взето решение той да се играе. В състава на Вила имаше футболисти от тимовете до 23 и 18 години.

Гостите поведоха още в 4-ата минута. Тогава Неко Уилямс центрира в наказателното поле, където Садио Мане вкара с глава.

В 41-ата минута домакините шокираха съпреника си. 17-годишният Луи Бари получи извеждащ пас и се измъкна от защитата на Ливърпел, надбяга Рис Уилямс и изскочи очи в очи с Келъхър и вкара за 1:1.

В 53-ата минута гол на Салах бе анулиран поради засада. Пуул въпреки всичко стигна до още веднъж до водачество в резултата след попадение на Вайналдум в 60-ата минута.

Три минути по-късно Мане вкара нов гол с глава, откакто трансферира вратаря Оноди.

Само две минути по-късно Салах получи топката в наказателното поле на домакините, обърна се и с бърз и прецизен удар изпрати кълбото в долния ляв ъгъл на Оноди - 1:4.
 Ливърпул и Астън Вила ще играят по проект
Ливърпул и Астън Вила ще играят по проект

Двубоят стартира в 21:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР