Ливърпул приема Арсенал в голямо дерби от Висшата лига в

...
Ливърпул приема Арсенал в голямо дерби от Висшата лига в
Коментари Харесай

Клоп: Артета заслужаваше всяка минута доверие в Арсенал, виждате къде е отборът сега

Ливърпул приема Арсенал в огромно дерби от Висшата лига в неделя и Юрген Клоп похвали своя съперник Микел Артета.

Арсенал беше толерантен с Микел Артета, поддържаше го даже когато отборът не вървеше добре и в този момент те имат ослепителен сезон, в който са на върха в таблицата и имат действителни шансове да завоюват Висшата лига.

" Знам, че хората желаят повече време за мениджърите и мисля, че Микел заслужаваше всяка минута, когато не се справяха добре, в този момент вижте къде са ", сподели Клоп.

" Арсенал направи положителни прехвърляния и в този момент са постоянни. Те купиха супер значими играчи, само че не прекалено много.

Що се отнася до състава му, Клоп споделя, че Ливърпул би трябвало да играе по-добре. Проблем поражда, когато няма самочувствие.

" Трябва да играем по-добър футбол и да държим топката в решаващите елементи на терена. Звучи доста просто, само че последният мач против Челси беше превъзходен образец. Тези два тима играха на фантастично равнище през предишния сезон, само че нито един не можа да го направи. Това просто демонстрира какво се случва, когато доверието не е на най-високо равнище. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР