Ливърпул победи с 2:0 и във втората среща от 1/8-финалния

...
Ливърпул победи с 2:0 и във втората среща от 1/8-финалния
Коментари Харесай

Клоп: Единствената причина да играем в ШЛ е да спечелим този турнир

Ливърпул победи с 2:0 и във втората среща от 1/8-финалния конфликт с Република България (Лайпциг) в Шампионската лига, а головете за мърсисайдци означиха Мохамед Салах и Садио Мане. Така “червените” продължиха напред с удобното 4:0 общ резултат и повъзвърнаха поразклатеното си самочувствие от последните несполучливи игри в Премиър лийг.

Въпреки това Юрген Клоп съобщи след срещата, че в този миг неговите играчи не наподобяват като любимец за спечелването на шампионата. Все отново на въпроса дали е неуместно да се счита, че купата може да се озове за седми път на “Анфийлд” той отговори, че това е единствената причина да се играе в шампионата.

“Донякъде е неуместно, само че въпреки всичко това е единствената причина да се играе в този шампионат - с цел да бъде извоюван. Все отново не сме толкоз глупави в този миг, с цел да считаме, че изглеждаме като любимец за спечелването. Трябва да изчакаме жребия, само че който и да ни се падне, това ще е тежък конфликт. Но сега не мислим толква напред, а за срещата с Уулвърхамптън. Имаме нашият миг в Шампионската лига сега, само че в Премиър лийг не е по този начин и се нуждаем от мачове, с цел да се върнем на правия път, което ще ни помогне и в ШЛ,” съобщи Клоп след срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР