Ливърпул официално обяви привличането на 44-годишния шотландец Ричард Хюз, който

...
Ливърпул официално обяви привличането на 44-годишния шотландец Ричард Хюз, който
Коментари Харесай

Ливърпул обяви името на новия спортен директор

Ливърпул публично разгласи привличането на 44-годишния шотландец Ричард Хюз, който ще заеме поста на състезателен шеф в клуба в края на сегашния сезон.

Бившият футболист ще размени при " мърсисайдци " Йорг Шмадке и ще стане част от екипа на Майкъл Едуардс, с който ще имат задачата да слагат ново начало при 19-кратните първенци на Англия след напускането на Юрген Клоп след завършека на акцията.

Гордея се, че ми бе предоставена тази опция. Тази организация има богата история, само че аз не виждам единствено в предишното. За мен по-вълнуващи са сегашното и бъдещето ", съобщи Ричард Хюз.

" Затваряме една доста сполучлива глава в историята ни и задачата на всички е да стартираме идната. Присъствието на Ричард ми дава убеденост, че можем да реализираме тези цели ", показа Едуардс, който неотдавна се завърна в Ливърпул като началник на техническите действия.

До този миг шотландецът Хюз изпълняваше функционалностите на механически шеф в Борнемут, където той работи от 2014 година насам.

Ричард Хюз е някогашен професионален футболист, чиято кариера стартира като младеж на Аталанта и Арсенал, само че дебютът му идва точно като състезател на Борнемут, където той изкарва общо два интервала. Освен това отбранителният халф е носил екипите още на Гримсби Таун и Портсмут, с който той печели ФА Къп през сезон 2007/08. Хюз има и пет мача за националния тим на Шотландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР