Ливърпул е длъжен да тръгне с победна серия във Висшата

...
Ливърпул е длъжен да тръгне с победна серия във Висшата
Коментари Харесай

Вайналдум: Длъжни сме да започнем силно сезона

Ливърпул е задължен да тръгне с победна серия във Висшата лига, съобщи халфът Джорджино Вайналдум преди началото на сезона в британското състезание. Мърсисайдците стартират сезона против Норич Сити в петък, а през предишния уикенд отстъпиха на първенеца Манчестър Сити в конфликта за суперкупата на Англия.

"Така е всеки сезон. Просто би трябвало да печелиш оптимално най-вече точки, изключително първоначално, както и да градиш все по-добър и по-добър тим. До момента не можехме да го създадем, тъй като не всички бяха на лагера. Догодина несъмнено ще бъде същото, тъй че би трябвало да привикваме ", съобщи холандският полузащитник.

"Сега всички са в тима и можем да градим, да бъдем даже по-добри от предходната година. Нашият сезон стартира в този момент. Мачовете не чакат, а идват, тъй че сме длъжни бързо да се пригодим. Мисля, че сме подготвени. Направихме добра подготовка и в този момент чакаме началото на дуелите във Висшата лига ", продължи той.

Вайналдум има вяра, че Ливърпул е любимец във всички шампионати поради статута си на първенец на Европа.

"Очаквам сложен мач. Ако би трябвало да бъда почтен, всеки тим ще желае да ни победи поради триумфите ни от предходната година. Ако не играем на 100 % и не се раздаваме изцяло, ще бъде доста мъчно. Просто би трябвало да работим още повече и би трябвало да играем добре ", приключи Вайналдум.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР