Лицето на Съдебен спор Нана Гладуиш не се появи на

...
Лицето на Съдебен спор Нана Гладуиш не се появи на
Коментари Харесай

Шок! Къде изчезна любима водеща на зрителите

Лицето на " Съдебен спор " Нана Гладуиш не се появи на работа за днешния епизод на предаването. Това провокира клюки, че е свалена от ефир от през днешния ден за на следващия ден, защото тя води в съботния ден, а в неделята продукцията на Нова телевизия осъмна с нова водеща, написа " Хотнюз ". 

Нана Гладуиш е обичана водеща на феновете и дългогодишно лице на " Съдебен спор ". Затова неналичието й през днешния ден по обяд изненада всички, а аргументите по тази причина останаха в дълбока загадка. До финалните надписи от екипа не дадоха никаква изясненост по въпроса " Къде е Нана и ще я забележим ли идната седмица? ".
-->
Появилата се като гръм от ясно небе Десислава Тасева, която е кадър на радио " Веселина ", смени коронната водеща. Единственото, което сподели във връзка неналичието на титулярката бе: " По всичко проличава, че не съм обичаната ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете още веднъж дружно ". Приставът пожела на Тасева единствено триумфи отсега нататък. Това значи ли, че Нана ще има дълготраен заместител?

В обществената мрежа Нана не дава индикация какво се случва с нея сега. Един от последните й постове е от 1 април, когато е отбелязала, успеха на сина си в шампионат по тенис, както и годишнината от брака й. " Новите първенци, Андрея Глушкова и Джейсън Гладуиш от държавния шампионат за смесени тимове. Най-хубавия подарък, който синът ни можеше да ни подари. На днешния 1 април, аз и татко му честваме 16 години от деня, в който сключихме брак. Да намериш верния сътрудник …. Поздравления на спечелилите! ", написа във Facebook тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР