Лицето, което реално е извършило удара е в 10 клас

...
Лицето, което реално е извършило удара е в 10 клас
Коментари Харесай

Тотален Обрат За Отвличането На Адриан! Няма Да Повярвате Какво Разкри Младен Маринов!

Лицето, което действително е направило удара е в 10 клас и е 17 годишен. Говорим за безчинство. Този път децата са от ромски генезис, само че не постоянно е по този начин. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България “ основен комисар Младен Маринов. „ Няма какво пояснение да дадат. Няма персонален претекст, това е просто безчинство “, добави Маринов.

„ Количеството открито като наркотични субстанции е доста съществено. Важното е, че успяхме да обезвреждаме групата “, сподели той по отношение на зрелищните арести в София.

„ Смятам, че към този миг не може да укоряваме бащата на Адриан за държанието му. Нашата работа беше прилагайки разследващи способи да запазим живота на момчето. Не приказваме за доверие. Той е имал първокачествен инстинкт да резервира детето си. Мога да кажа, че доста неща се пишат в медиите, само че няма нищо правилно. Това значи, че не изтича информация. Няма да ви кажа какво тъкмо е станало и да разкрия такива неща “, сподели Маринов.

„ Не мога да споделя какво е направено. Не можем все още да разкрием какви са ни методите. Направено е всичко, което е разрешавала обстановката все още. Разследван е и опитът от други такива случаи. Щабът заседава непрекъснато дружно с психолози. Приложихме цялостния размер от начини и средства, с който разполагахме. Не желая да злоупотребявам с името на премиера. Не мога да кажа имало ли е щаб при него. Работата на щаба кардинално е в работата на Министерство на вътрешните работи. Бащата може да приказва това, което реши. Ние носим отговорност и можем да приказваме единствено с обстоятелства “, добави комисарят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР