Лицето, което хората показват в ежедневието си, в повечето случаи

...
Лицето, което хората показват в ежедневието си, в повечето случаи
Коментари Харесай

Сексуалните предпочитания на всяка от зодиите

Лицето, което хората демонстрират в всекидневието си, в множеството случаи по никакъв метод не съответствува с това какви са в секса. Когато става дума за фамилиарност, множеството хора имат доста друга същина от тази, която другите виждат. Това е тази страна на личността, която е непокътната единствено за интимните сътрудници. Астролозите настояват, че зодията приказва доста освен за характера на индивида, а и за неговото държание в секса. Така че знаейки зодията на индивида против вас, можете да си извършите заключения какво харесва той в леглото. Ето какви са половите желания на всяка от зодиите:

Овен

Смели и настроени авантюристичен по природа, представителите на тази зодия несъмнено са най-извратените в зодиака. Наистина са доста малко нещата в секса, които един Овен не би се съгласил да опита. Те не се нуждаят от доста увещание в това отношение.

Телец

Абсолютна диаметралност на представителите на зодия Овен, Телците са „ най-меките “ в зодиака, когато става дума за секс. Известни с мързела си, те са фенове на старомодния бърз секс и общоприета мисионерска поза. Често те са по-заинтересовани от това да приключат, в сравнение с от цялото пътешестване.

Близнаци

Близнаците са извънредно секси. Те се любуват на любовната игра и обичат да опитват, по тази причина знайте, че постоянно ще се забавлявате, когато сте с тях. Те постоянно обичат да включват и секс играчки, които да нажежат още повече ситуацията.

Рак

Родените под този знак са необикновено безкористни любовници. На първо място те желаят сътрудникът им да бъде благополучен в леглото. Освен това са и доста чувствени. Но Раците могат също да изненадат своите любовници, освобождавайки по-тъмната своя страна. Това обаче може да се случи, когато считат, че в действителност могат да се доверят на колегата.

Лъв

Лъвовете са старомодни романтици. Те се любуват на дългите обятия съвсем толкоз, колкото и на интензивността сред чаршафите и се любуват на това, че виждат колегата си задоволен. Всъщност Лъвовете може дотам да се съсредоточат върху удоволствието на колегата, че напълно да не помнят за своето.

Дева

Родените под този знак са естествени перфекционисти и няма изключение, когато става дума за развлечение в леглото. Подобно на Лъвовете, Девите също ще се постараят сътрудникът им да се усеща повече от добре по време на секс, което ги прави едни от най-хубавите любовници в зодиака.

Везни

Везните са извънредно чувствени любовници. Те са съсредоточени върху удоволствието на Партньора им и се любуват на интимността, която сексът подхранва. Разтапящ взор, любовен шепот и дълги целувки са едни от най-любимите им занимания в леглото.

Скорпион

Понякога обичат да опитват. Те са подготвени да опитат съвсем всичко, с цел да възпламенят искрата. Всъщност, в случай че сте Скорпион и към момента не сте пробвали някое по-нестандартно занятие в леглото, евентуално изпускате.

Стрелец

Стрелците са естествено любопитни, като това включва и интереса им към порното. То е не просто отлично за зареждане на любознанието, само че и за нови хрумвания, които да опитат в спалнята. А Стрелците са огромни почитатели на опитите. Важното в тази ситуация е да могат да създадат разлика сред секса в тези филми и в действителния живот, защото това може да остави възприятие на незадоволство у тях.

Козирог

Козирозите обичат да поддържат интереса висок, когато става дума за секс. Те обичат да сменят пози и да употребяват разнообразни техники по време на любовната игра. Представителите на тази зодия желаят да се уверят, че цялото прекарване е прелестно и за двамата сътрудници. Те също по този начин са склонни да се приспособяват към желанията на колегата им.

Водолей

Водолеите са със свободен дух и са фенове на "мръсния " секс. Те нямат срещу да се забавляват на обществено място или да бъдат шумни в леглото. Представителите на тази зодия желаят да живеят живота си на цялостни обороти, в това число и във връзка с секса, написа tialoto.bg. Те нормално се усещат уязвими, когато се отдадат на интимния миг. Това ги прави и доста положителни любовници, защото по този метод се ускорява връзката сред сътрудниците.

Риби

Рибите са подготвени да създадат всичко, с цел да бъде удовлетворен сътрудникът им. Много евентуално е да имат много богата сбирка от секси долни дрехи, с което в допълнение да разпалват пристрастеностите. Рибите желаят да поддържат вълнението в леглото живо, даже в случай че са с един и същи сътрудник от години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР