Лицензионната комисия към БФС официално обяви, че ЦСКА 1948 ще

...
Лицензионната комисия към БФС официално обяви, че ЦСКА 1948 ще
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се мести в Бистрица, Киров очаква умора в ЦСКА София

Лицензионната комисия към БФС публично разгласи, че ЦСКА 1948 ще семейства на стадион “Витоша Бистрица ”. Това ще стане след паузата поради националните тимове, като се чака първият мач там да бъде против Лудогорец.

А старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров приказва преди срещата с ЦСКА София от 14-ия кръг на Първа лига на стадион " Българска Армия " в понеделник, че е обикновено противникът да има проблеми с насъбраната отмалялост.

" Очакванията ми са за един сложен дуел против сериозен съперник. Противник, който се намира в челото на класирането и има първокласен състав. При всяко състояние при тях има насъбрана отмалялост, само че те имат и по-голяма широчина на състава. Предполагам, че ще вършат нужните ротации. Като физика е обикновено съперникът да има проблеми ", показа Киров.

" Нямам никакви кадрови и здравословни проблеми. Вижда се, че мачът е с по-различен заряд от самото държание на състезатели през седмицата. Надявам се, че това ще се трансферира на терена и в понеделник ", добави треньорът на ФК ЦСКА 1948.

" Обсъдено е със спортно-техническия щаб преместването в Бистрица. Стадионът в Бистрица дава доста положителни условия като терен, с цел да се организират едни естествени срещи ", продължи експертът.

" Виждам разлика в държанието на играчите преди почивката и след нея. Реагираме прекомерно късно, откакто противникът ни поведе. Имахме диалог със състезателите на тази тематика през седмицата. Надявам се да са били ползотворни ", приключи Киров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР