Лица с криминални прояви да не работят като охранители в

...
Лица с криминални прояви да не работят като охранители в
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора не иска охранители в нощни заведения с криминално минало

Лица с престъпни прояви да не работят като охранители в нощните заведения. Това изиска кметът на Стара Загора Живко Тодоров от представители на нощни заведения по време на среща, на която участва и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Лазар Христов.

Тодоров уточни, че, ако настояването му не бъде задоволено, община Стара Загора ще бъде принудена да отнеме разрешенията за удължено работно време от съответните заведения.

По думите на кмета има процедура, която е открита със съответните документи, че лица, които са престъпно проявени, нерегламентирано участват в нощни клубове, носейки облекло " защита " и по този метод се заобикаля законът, съгласно който тяхното правосъдно минало би трябвало да бъде чисто.

Той изясни, че защото тези лица не са назначени на контракт, няма законово съображение полицията да предприеме съответните дейности и прикани тази процедура да бъде прекъсната непринудено. Във времето се основават предпоставки за произшествия и не трябва такива лица да имат достъп до този тип активност, безапелационен е Тодоров.

" Веднъж показали експанзия, е доста евентуално да извършат наново такова действие ", сподели той и акцентира, че задачата на администрацията е да има ред в тези заведения.

Повод за реакцията на старозагорския кмет е казусът с от своя другар  Георги Георгиев, за който стана ясно, че работи точно като защита в нощен клуб.
 Садистът, нарязал с макетно ножче момиче в Стара Загора, е направил и други закононарушения
Садистът, нарязал с макетно ножче момиче в Стара Загора, е направил и други закононарушения

Мотивът за неговото освобождение е бил обвързван с интерпретация на първичната съдебномедицинска експертиза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР