Литиево-йонна батерия с капацитет 90 kWh осигурява 480 км пробегДва

...
Литиево-йонна батерия с капацитет 90 kWh осигурява 480 км пробегДва
Коментари Харесай

Jaguar I-Pace ускорява до 100 км/ч за 4,8 секунди

Литиево-йонна батерия с потенциал 90 kWh обезпечава 480 км пробег

Два Jaguar мотора с комбинирана мощ 400 к.с. задвижват всичките колела на I-Pace

Новият напълно електрически I-Pace слага Jaguar в челните редици на EV революцията , оповестиха от автомобилната компания.

Проектиран през цялото време като електромобил (EV), I-Pace предлага дръзновен аеродинамичен дизайн и интериорно пространство за петима възрастни и багаж. Всичките колела се задвижват от два Jaguar мотора с комбинирана мощ 400 к.с. и въртящ миг 696 Нм с ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4,8 сек.

Литиево-йонна батерия с потенциал 90 kWh обезпечава 480 км пробег, с EV навигация за оптимизиращ пробега маршрут. Специална EV алуминиева архитектура поддържа най-устойчивата на извъртане структура на каросерията на Jaguar с систематизиране на тежестта 50:50.

Интелигентни настройки с изкуствен интелект приспособяват I-Pace към самостоятелните желания на лидера

I-Pace се зарежда от 0 до 80% единствено за 40 минути, а 15-минутно зареждане обезпечава пробег от 100 км, прецизират от производителя.

В допълнение, интелигентни настройки с потребление на логаритми за изкуствен интелект приспособяват I-Pace към самостоятелните желания на лидера. Предвидеи са и безжични обновявания до последните версии на софтуера.

Jaguar I-Pace се предлага от 1 март във версии S, SE и HSE, както и във версията First Edition – всичките, въодушевени от дизайна на истинския концептуален автомобил.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР