Литературната рок банда LaText посреща новия сезон с акустичен концерт

...
Литературната рок банда LaText посреща новия сезон с акустичен концерт
Коментари Харесай

„ЛаТекст“ посрещат есента с ново видео и акустичен концерт

Литературната рок тайфа LaText посреща новия сезон с акустичен концерт и части от престоящото си второ EP. В последния ден от септември (30.09, неделя) от 18.00 часа групата ще показа и ново видео в лятното Kino Cabana в парка на НДК.
“Толкова доста неща” е парче в отличителния за групата poetry rock жанр, с нео блус детайли. Темите в текста му изцяло подхождат със сезона, в който се прощаваме с фриволността на лятото и посрещаме купищата задания. Клипът към песента е поредност от нереални картини и мини сюжети, дело на образния актьор Мери Адам.
LaText са Петър Чухов (поезия, глас, китара), Елена Пенева (вокал, синтезатор), Иван С. Вълев (бас, глас) и Гриша Маникатов (ударни). За шестгодишното си битие са свирили на над 10 фестивала в цяла България, както и в голям брой клубове за музика онлайн. Често на сцената с групата излизат като посетители и други поети и музиканти от България, Съединени американски щати, Нова Зеландия и други. През 2014 година „ ЛаТекст “ печелят премията на слушателите на състезанието за нова българска ария на БНР „ Златна пролет” с парчето си „ Shoot Me Again”, към което вършат видеоклип, а същата година издават и дебютното си EP “Само”, съдържащо 7 части.
Тази година LaText са подготвени и със идващите си части, които напълно скоро ще бъдат издадени и показани в повсеместен формат. Всички те са записани в Zero Project Studio, като смесването и мастерирането са минали през пулта на Владимир Бочев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР