Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на Има такъв народ

...
Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на Има такъв народ
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Листите на ИТН ще се редят наново, Слави Трифонов може да не е в тях

Листите за идните предварителни парламентарни избори на " ИТН " ще се редят отначало, като не се знае дали Станислав Трифонов ще е в тях. Това сподели пред публицисти зам.-председателят на парламентарната група Ивайло Вълчев, представен от Българска телеграфна агенция.

Той разяснява, че Има Такъв Народ не са партия със стогодишен живот и при тях няма наследствени места в листите. На въпрос дали Слави Трифонов може да не е в листа за идните предварителни парламентарни избори, Ивайло Вълчев отговори: " Всеки от нас може да не е в идващите листи ".

Той разяснява и дали гласоподавателите на " ИТН " са питали за какво Слави Трифонов отсъства от Народното събрание. " Хората се интересуваха дотолкоз, доколкото се вълнуваха от здравословното му положение. Те се вълнуваха повече от това не кой какво ще направи и какво ще каже, а като цяло ние какво ще създадем ", сподели още Вълчев.

" Ще обсъдим кой с какво се е почувствал потребен, какво е приключил в този прекомерно къс живот на Народно събрание ", сподели още той. Вълчев дефинира коефициента на потребно деяние на този парламент като " малко над нулата ". Той добави още, че въпреки всичко някои от дилемите, които си сложили като партия, са реализирани.

Ивайло Вълчев бе запитан дали този път ще приказва с медиите в акцията. " Ще приказваме всякога, когато имаме да кажем нещо ", съобщи Вълчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР