Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи

...
Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи
Коментари Харесай

Мария Габриел: Листата на ГЕРБ е съставена от изключително можещи хора, които знаят как се отстоява българския интерес

Листата на ГЕРБ е формирана от извънредно знаещи и можещи хора, които знаят по какъв начин се отстоява българския народен интерес. Това съобщи българският еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел в утринния блок на Българска национална телевизия. Габриел е и лидер в евролистата на Политическа партия ГЕРБ.

"Иска ми се да заслужим доверието на хората. Искаме насъбраният опит да продължи да работи за хората. Не желаеме единствено да обещаваме, а да покажем действителни решения. Доверието е в преценката на българите ", сподели още тя.

"ГЕРБ претърпя нелесен миг - единствено, който не работи, той не бърка. В ГЕРБ сме заложили модел - когато някой сгреши си подава оставката. Надявам се и сътрудниците ни да постъпват по този начин ", добави Габриел.

"Кога, в случай че не в този момент може да покажем резултатите си от миналите години. Работата ми като еврокомисар включва битката с подправените вести, както и обезпечаването на безвъзмезден интернет в десетки общини. Панагюрище бе и първото място с безвъзмезден интернет на публичните места.Борихме се и за по-евтин роуминг и той е реалност - 0,19 цента на минута. Разликата с 14 евро е голяма. Днес и цифровизацията е част от всекидневието на хората ", разкри лидерът на евролистата на ГЕРБ.

"Много се вълнувам от развиването на селските региони. Важно е да скъсим дистанцията сред градските и селските региони ", разяснява еврокомисарят.

"Работата по пакета "Мобилност " е доказателство, че когато работим дружно можем да създадем смяна. И в идващия европарламент ще продължим битката ", приключи Мария Габриел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР