Lisca, водещият бранд за дамско бельо и бански костюми, подарява

...
Lisca, водещият бранд за дамско бельо и бански костюми, подарява
Коментари Харесай

Lisca подарява талон за отстъпка от 20% за новата година

Lisca, водещият бранд за дамско долни дрехи и бански костюми, подарява ваучър за отстъпка от 20% за новата година на всички клиенти, които пазарят през декември.

Талонът за 20% отстъпка може да бъде получен физически при направена покупка в някой от магазините на Lisca. Той е годен за всички продукти на Lisca, които не са в понижение или друга промо интензивност за интервала от 01.01 до 31.01.2024 година

Това е чудесна опция за всички дами да обновят дрешника си с нови и красиви модели долни дрехи и бански костюми на извънредно преференциални цени. В сбирката на Lisca за новата година ще откриете многообразие от стилове и модели, които ще подчертаят вашата характерност и хубост.
Елегантно долни дрехи в типичен цветове, което ще ви накара да се чувствате уверени и красиви през целия ден. Бански костюми в настоящи цветове и модели, които ще ви оказват помощ да се чувствате удобно и секси на плажа или басейна. Комфортно долни дрехи за спорт и всекидневие, което ще ви обезпечи независимост на придвижване и улеснение.
 

Не пропускайте тази страхотна опция да се поглезите с качествено долни дрехи и бански костюми на страхотни цени!

 
Грабни 20% отстъпка за януари с покупка през декември!
 
Специалната оферта важи онлайн на   и за магазините на Lisca в:
 

София:

м-н Lisca, Paradise Mall  ниво 0/партер,  тел: 088 555 0926
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР