Липсват ни само комиците от Шоуто на Слави, но идват

...
Липсват ни само комиците от Шоуто на Слави, но идват
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: В политика ни липсват само комиците от Шоуто на Слави, но...

Липсват ни единствено комиците от " Шоуто на Слави ", само че идват президентски избори. Може да издигнем Рачков като президент. Това съобщи в ефира на Нова телевизия политическият пиар Нидал Алгафари.

" Мисля, че Народното събрание няма да се задържи дълго, няма по какъв начин тези персони да се схванат ", счита той.

Според него политиката е шоу напоследък: " Говорят за нея на всички места, предават я по медиите, пишат я по медиите, имаме участници. Това си е шоу ", заключи той.

" Суверенът сподели, че желаят шоу. Избра си тези хора, с цел да си ги гледа. Основният шоумен също ще се появи скоро ", сподели Алгафари, говорейки за Слави Трифонов.

" Мълчанието е злато, само че не може постоянно да го вършат. За мое огромно страдание Тошко Йорданов проговори. Надявах се да продължи да мълчи. От метода по който приказва цялата партия доста олекна и към този момент не мога да ги възприема като политици, а като шоумени, които ще играят от трибуната на Народното събрание ", сподели специалистът.

На въпрос дали Слави Трифонов е вероятен министър председател, Алгафари иронично отвърна, че това би било просто прелестно.

Според него тези хора в Народното събрание просто би трябвало да свикат Велико национално заседание и да се направи това, което желае суверенът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР