Липсата на интелект и на образование докара Йонислав Йотов дотам,

...
Липсата на интелект и на образование докара Йонислав Йотов дотам,
Коментари Харесай

Сринатият Тото издържан от жена си! Младото семейство преживява с посредствената заплатата на танцьорка

Липсата на разсъдък и на обучение докара Йонислав Йотов до такава степен, че да се надява на посредствената заплата на жена си, с цел да се прехранва. Тото загуби безусловно целия си бизнес за броени дни.

Както стана добре известно към този момент, гостуването на Тити Папазов в подкаста „ При Тото ” изяде главата на водещия. Тити описа по какъв начин преди време и той е постъпил сходно на изрода от Стара Загора, който обръсна главата на Дебора, само че баскетболният треньор най-малко не е рязал жертвата си.

Вместо да му направи забележка и даже да го изгони, Тото се смееше на историята на Тити, с което косвено поддържа насилието върху дами. Оттам стартира и краят за рапъра.

Видя се ясно, че неслучайно хората учат с години, с цел да водят предаване. Тото, който е с извънредно ниска обща просвета и с едвам приключено приблизително обучение, се опита да прескочи ученето, само че като всеки неестествен триумф, и този се оказа временен.

Тото е изцяло срутен сега. „ Пепси България ” и „ Тюламор Дю ” прекратиха спонсорството си към него. Участията на „ СкандаУ ” всеобщо се анулират и на процедура рапърът и псевдоводещ остана без никакви приходи.

За разлика от него, брачната половинка му Кристин още работи и се постанова цялото семейство да живее с нейната неголяма заплата. Тя работи като танцьорка в нощен клуб, като с изключение на себе си, устоя мъжа си и детето им.

Жената на Тото не се разграничава доста от него по разсъдък. Тя написа ядосан пост в обществените мрежи, в който го пази и оправдава. Публикацията беше цялостна с правописни и пунктуационни неточности. Да се чуди човек по какъв начин тази жена е квалифициран ПР в Нов български университет.

Рапърът на всичкото от горната страна не съжалява за нищо. Макар да се извини в мрежите, дейностите му демонстрират, че не се усеща отговорен. Наскоро той разгласява в Ютюб видео, в което разснява, че е жертва на кенсъл културата, с което сподели, че не счита, че нещо той е объркал, а просто са го злепоставили преднамерено. Това е върхът на наглостта!

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР