Липсата на диалог и комуникация от правителството доведе до това

...
Липсата на диалог и комуникация от правителството доведе до това
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Консултантски фирми са писали териториалните планове, резултатът е пълен хаос

Липсата на разговор и връзка от държавното управление докара до това положение, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от и някогашен министър на стопанската система и енергетиката Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на във връзка митинга на миньори и енергетици.

Досега всичко се правеше тихомълком с Европейската комисия, не се даваше информация какво се случва и най-после чашата преля, съобщи Стойнев.

Териториалните проекти са следващият случай, при който държавното управление абдикира от своята отговорност. Те не са писани от държавното управление, а от консултантски компании, определени посредством конкурс. Това е неприемливо, това е работа на държавното управление. Консултанти са писали териториалните проекти - резултатът е цялостен безпорядък, никой не знае какво се случва. Това е безхаберие от страна на ръководещите, акцентира някогашният енергиен министър.

Големият въпрос е, че без въглищните централи не можем да имаме сигурност и резистентност на българската енергетика. Въглеродните излъчвания се трансфораха във финансови принадлежности. Това е огромната неточност на Европейска комисия и тези принадлежности би трябвало да бъдат поправени, означи социалистът.

Без въглищните централи зимата не можем да оцелеем. Тук не става въпроса за цена. Досега трябваше да се убеди Европейска комисия, че би трябвало да има механизъм за компенсиране и да запазим въглищните си централи. Но през днешния ден страната е блокирана, а ръководещите са тотално несъответстващи. На европейските ни сътрудници може да се изясни, че с оглед сигурността на енергийната ни система не могат да се подхващат такива внезапни придвижвания. Трябва да се възнамерява бъдещето освен на настоящето, само че и на бъдещите генерации, сподели още Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР