Липса на контейнери за отпадъци на ул. Иван Вазов превръща

...
Липса на контейнери за отпадъци на ул. Иван Вазов превръща
Коментари Харесай

Основна улица в Пловдив вече 20 дни е без контейнери за отпадъци

Липса на контейнери за боклуци на ул. „ Иван Вазов ” трансформира улицата в бунище. Това настояват поданици в региона, които описаха пред медията ни,че към този момент повече от 20 дни няма контейнери. Заради това хората изхвърлят отпадъците си на земята, където са били ситуирани съдовете за боклуци преди. Така обаче боклуците биват разпростирани по цялата улица, което е много неприятно, споделят пловдивчани.
Прочетете още
От Оперативна програма „ Чистота ” обявиха, че резервоар на посочения адрес липсва, тъй като предходният е бил изгорял. Поради същата причина съдове за разбъркан битов боклук няма и на други места по ул. " Иван Вазов ", както и в други елементи на идеалния градски център. Това дадоха отговор от " Чистота " във връзка сигнала, който е получен и в общинското дружество.

Директорката Десислава Георгиева увери, че са подхванати нужните ограничения допустимо най-скоро да бъдат сложени нови контейнери. Дотогава дано жителите отнасят отпадъка си до другите най-близки съдове за боклук, приканват от " Чистота ".

Съдовете за разбъркан битов боклук в центъра са пластмасови, което прави обслужването им по-безшумно. При потреблението им обаче би трябвало да се внимава, с цел да не се възпламеняват.

Неотдавна бе хванат причинител на умишлени палежи на пластмасови контейнери, припомнят от предприятието.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР