Лионел Меси вкара нов гол за Интер (Маями), класирайки отбора

...
Лионел Меси вкара нов гол за Интер (Маями), класирайки отбора
Коментари Харесай

Интер Маями на финал, Меси пак бележи

Лионел Меси вкара нов гол за Интер (Маями), класирайки тима си на финала за Купата на Лигите.

Интер (Маями) разруши с 4:1 Филаделфия Юниън в шампионата, в който вземат участие клубове от Мексико, Съединени американски щати и Канада, и ще играе за трофея против Нешвил.

Аржентинската суперзвезда вкара за 2:0 в 20-ата минута, откакто навърза трима бранители и изстреля топката във вратата от близо 20 метра, вдигайки на крайници почитателите. Агенция АП отбелязва, че искащите да гледат Меси против Филаделфия е трябвало да платят рекордни по своята стойност билети за футболен мач в този район.

След края на срещата Меси си замени фланелката със сънародника си Хулиан Каранса, който не игра за домакините, а също по този начин отхвърли изявленията на репортерите след мача, обяснявайки по какъв начин ще направи изказване в инстраграм за своите 483 милиона почитатели.

" Работихме по нашия си метод, с цел да се класираме за финала и го направихме!! Ние сме тъкмо преди последната стъпка ", съобщи Меси в обществената мрежа.

Седемкратният притежател на " Златната топка " вкара своя девети гол в 6-те си мача за новия си отбор за наслада на 20-те хиляди души, които гледаха мача. Билетите за този дуел стигнаха по 1000 $ броя на черния пазар, написа още АП.

Имаше и някои странности. Така да вземем за пример трима притежатели на скъпи сезонни билети на Филаделфия седнаха в ложата с фланелки на Меси, а не на своя тим. Също по този начин домакините използваха мача, с цел да показват и на своя стадион звездата, а на обособен щанд продаваха и негови фланелки – достоверността на които не е обезпечена. Отделно за гладните пък имаше пържени картофи с марката Меси. Медията отбелязва, че от клуба Филаделфия Юниън добре са напълнили касата и са получили толкоз международно внимание, колкото надали им е отделено във всичките им мачове досега.

Йосеф Мартинес откри резултата за Интер (Маями) още в 3-ата минута, а след това пък той подаде на Меси с цел да вкара. Жорди Алба направи 3:0 в 3-ата минута на добавеното време на първата част и напрактика реши мача. Домакините върнаха едно попадение посредством американския национал Алехандро Бедоя в 73-ата минута, а Давид Руис 6 преди края фиксира крайното 1:4 за гостите.

Нешвил оформи напълно американски край, елиминирайки с 2:0 като посетител мексиканския Монтерей с голове са Сам Съридж в 67-ата минута и Фабрис Пико напълно най-после.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР