Лионел Меси спечели за втори път в кариерата си наградата

...
Лионел Меси спечели за втори път в кариерата си наградата
Коментари Харесай

Меси не е включил Мбапе в своя топ 3 за най-добрите играчи на ФИФА

Лионел Меси завоюва за повторно в кариерата си премията FIFA The Best за най-хубав футболист в света късно нощес. За тази премия международната футболна централа афишира авансово лист с номинирани, след което капитаните на националните отбори, селекционерите и над 300 публицисти гласоподават. 

Интересното в тази ситуация е, че точно аржентинската звезда не е присъединил в своя избор своя съотборник Килиан Мбапе, който в последна сметка се подреди втори в подреждането последван от Карин Бензема. Именно нападателят на Реал Мадрид дружно с Неймар са попаднали в тройката на Меси излиза наяве от оповестените избори на участващите в гласуването. 
 Очаквано: ФИФА избра Меси за номер 1 в света Очаквано: ФИФА избра Меси за номер 1 в света
Мбапе стигна втори следващ край на Световно състезание, където се изправи точно против своя аржентински съотборник, и даже заби хеттрик във финала. От своя страна Неймар, който е доста непосредствен с Меси още от времето им в Барселона, отпадна едвам на четвъртфиналите против Хърватия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР